Koko i duhovi film download. Koko i duhovi (2011)

Koko i duhovi film download Rating: 7,5/10 206 reviews

Koko i duhovi cijeli film torent download

koko i duhovi film download

Priča o hrabrom dječaku Koku koja ima svoje nastavke u Kušanovim ostalim romanima, stekla je iznimnu popularnost među mladim čitateljima. Koko se pitao kakve li su to unutrašnje bolesti. Zlatko se dosjetio ideje kako otkriti tko su ti ljudi. To je bila jama koju je Zlatko iskopao. Uhvatili su Bugarina i starog Vinceka za kojeg su svi mislili da je mrtav, a oslobodili su Božu i Zlatka. Ujutro je Koko otišao Ruži, onoj koja stanuje iznad njih i tetki malog Tome Branjca.


Next

Koko i duhovi • Film • TvProfil

koko i duhovi film download

Miki je izustio da mu je otac rekao da je Kokov otac bio na robiji i da mu zato nije htio pomoći na krovu. Zlatko i Miki su se poznavali, ali nisu bili osobito dobri prijatelji. Koko je zamolio profesora Menzuru da mu dešifrira poruku, ali ni on nije znao. Otišao je njoj pod izgovorom da mu pomogne zadaću iz francuskog jezika, ali kada je došao, pitao ju je što ona zna o pokojnom Vinceku. U nekim trenucima se osjećao zapostavljen od Kokove strane, Koko ga je stalno držao po strani jer je smatrao da Božo nije dovoljno hrabar da se suoči sa mogućim opasnostima, ali je Božo pokazao svoju hrabrost kada je ušao sam u jamu tražiti Zlatka. Navečer su Horvatići, Miki i Ruža došli kod Milićevih na večeru. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem.


Next

Koko i duhovi (film)

koko i duhovi film download

Film će pokušati odgovoriti na pitanje postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja razriješiti misterij Vincekove smrti. Koko se uznemirio zbog ovog pisma, a Zlatko je bio posve miran kao da to nije ništa neobično. Otac mu je dao omotnicu koja je naslovljena na Jozu Milića, njegovog oca. Nagnuo se kroz prozor, i gle, ugledao je duha, pravog duha, visok, pogrbljen, sav u bijelom, umjesto očiju crne rupe. U sobu su uletjeli roditelji i izveli njega i sestru u hodnik. Starac se, čini se, vratio kao duh, no nitko ne zna zašto.

Next

Koko i duhovi lektira, Ivan Kušan

koko i duhovi film download

U tom trenutku, pojavio se Zlatko koji je držao ljestve i Koko se pridržao za ljestve te polako sišao. Ipak, da nije bilo njega i njegovih prijatelja, možda nitko ne bi ni otkrio zle namjere Mikijevog tate i strica. Due to need for 70's environment, movie was filmed in Karlovac, but it really looks like Zagreb in 70's, and characters still feel like todays children. Koko mu je rekao kako su dobili pismo u kojem zahtijevaju da njegovi isele iz kuće odmah. Koko i Zlatko su postali tako dobri prijatelji da su malo porezali prst na lijevoj ruci i razmijenili kapi krvi, tako su postali braća. Otac je u kuhinji zaustavio plin i primijetio da je netko zavezao špagu za pipac, a drugi kraj špage je bačen kroz prozor kako bi netko mogao izvana pustiti plin.

Next

Koko i duhovi • Film • TvProfil

koko i duhovi film download

Mladi Koko s roditeljima se upravo preselio s idiličnog sela u veliki grad, gdje uz pomoć novih prijatelja i susjeda istražuje tajanstveni slučaj mrtvog starca koji je prije živio u kući u koju su se doselili. Stari Majer, krojač, priznao je Mikijevom ocu, da je Jozo prije rata bio na robiji jer je ubio čovjeka. Osim što radi kao prevoditelj i to prevodeći s engleskog, ruskog i francuskog, on piše drame, kritike, scenarije te novele i romane za djecu kojima se i proslavio. Na njemu su bili ispisani brojevi i slova, neka šifrirana poruka. Zlatku je ujutro sve ispričao, a poslijepodne su bili u blizini Kvaternikova trga i naišli na Isaka, starog Židova, u kojega su Koko i njegovi prijatelji jednom posumnjali da je lopov. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? Njegov otac Jozo i njegova majka su brižni roditelji Koka i Marice. A onda se Koko dosjetio čovjeka kojeg je poslala uprava Gradskog vodovoda te večeri kako bi provjerio neke cijevi i on je imao ključeve njihova stana, a otišao je bez da se ikome javio.

Next

KOKO I DUHOVI (2011)

koko i duhovi film download

Kada je Koko sreo Mikija, on mu je objasnio da ništa nije znao o otmici, te mu je donio drugu polovicu žutog papira i na njemu se nalazila kuća i tajni hodnik, ali ostatak nije mogao dešifrirati. Probudio se oko dva sata ujutru i ustao je zatvoriti prozor. Bio je mršav i imao je ispupčene jagodice. U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Mikijev stric koji je Maricu držao kod sebe je bio zapravo popravljač vodovoda koji je onu večer bio u Kokovoj kući. A onda je, neočekivano, nestalo struje. Ohne Werbeunterbrechungen hat der, Koko i duhovi stream volle des Filme eine Dauer von 90 Minuten; sein offizieller Trailer ist im Internet zu sehen.


Next

KOKO I DUHOVI (2011)

koko i duhovi film download

Zlatko je želio da nastavi kopati s Kokom, kako bi se uvjerili da je stari Vincek duh. Although story could hardly happened in real life movie wasn't unrealistic, some parts even seemed more realistic than in book. To je bio Horvatić, Mikijev tata i njegov stric, popravljač vodovoda. Kokov uzor je njegov prijatelj Zlatko, za kojeg on smatra da je iznimno pametan, načitan i stoga se Koko oslanja na njega u svakoj situaciji i čini sve što Zlatko smatra da bi Koko trebao učiniti jer mu Koko vjeruje. U početku se nije imao s kim družiti no tada je upoznao Zlatka Brnčića. Ujutro su Koko i Miki svratili po Zlatka, a tamo su zatekli njegovog tatu, uplakanu mamu i policajca. Tog dana su Koko i Zlatko našli drugu polovicu žutog papira koji se nalazio u okviru slike.

Next

Koko i duhovi cijeli film torent download

koko i duhovi film download

Zlatko je došao po njih i sva trojica su otišla do jame, gdje su nastavili kopati i pronašli su zid, odnosno tajni hodnik. Njegova sestra zove se Marica, a prijatelji su mu Božo, Miki i Zlatko. Koko i Duhovi -film Koko i duhovi je hrvatski dječji film iz 2011. Koko je s Božom otišao do jame i sam je ušao unutra. Kada je Koko otišao do kina, saznao je da je Marica bila s Mikijem, ali da ipak nisu ušli gledati predstavu, već su se odvezli taksijem. Dva čovjeka koji su držali Maricu su spominjali novac i zlato.

Next