Krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download. Fat Brek

Krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download Rating: 7,7/10 1573 reviews

Novi album benda Krešo i Kisele Kiše

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Želimo da nas svi razumiju te da pri slušanju naših pjesama čovjek ne mora na koljenima držat Klaićev rječnik i razmišljat što je pjesnik htio reći. Tijekom desetogodišnjeg staža bend je odsvirao stotinjak koncerata i nastupio na brojnim festivalima. Treći album, ''U potrazi za bijelim zecom'' Fat Brek izlazi u rujnu 2016. Drugi album 'Još ti nije jasno da ti nije kasno' također Fat Brek snimljen je 2013. Brkovi su već izašli iz tih okvira, pune dvorane gdje god stignu i drago nam je zbog njih. Čita li se između redaka, tu se ne radi samo o ograničavanju proizvodnje nego o potlačenosti malih od strane velikih. Postoji nešto u tim puhačkim instrumentima koji unose vedrinu i mame smiješak na lice čim ih se osluhne.

Next

Krešo i Kisele Kiše i Biciklić promoviraju nove albume u Vintage Industrial Baru

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Osobno sam malo zasićen od mase revolucionara sa rukama u džepu i uvijek istih priča, ali svatko ima svoj đir i to poštujem. Opis onog trenutka u kojem muška izvedba nije na nivou apsolutno posramljuje Mlohavu ćunu. Krenuli smo sa probama krajem 2007. Kad smo počeli svirati prostoriju smo dijelili sa dosta bendova. Nakon par mukotrpnih mjeseci, puno znoja i, nažalost, odlaskom vokala Žgele, pronalaze novi i kudikamo osebujniji vokal, Marina, te s desetak stvari nastavljaju. Grupa 777 i njihova Ti si moj hit odabrani su za ovo izdanje koje, sada već po tradiciji, treba sadržavati jednu obradu. Kada ste krenuli - tko su članovi - čime se bavite u životu? Pjesme nastaju kako se kome u životu što desi.

Next

bootsbracesangryfaces: Krešo i Kisele Kiše

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Iste godine bend dobiva poziv da nastupi na zagrebačkoj Šalati kao podrška Hladnom pivu, na proslavi njihovog 25. Emisiju vode i uređuju Jelena Svilar i Zoran Stajčić. Svjesni vremena u kojem žive, Krešo i Kisele Kiše su, uz fizički nosač zvuka, omogućili i besplatan download albuma zbog kojeg im se nekoliko puta rušio server. Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima? Ilustracije za omot su ruku delo mladih nagrađivanih delničkih umetnica Apolonije i Agate Lučić. Prigodno za ovaj koncert pored mora je i osjetan utjecaj osunčane punk škole u zvučnoj slici benda. Vintage Industrial Bar, Zagreb 06. Također, u rujnu planiramo koncert povodom petog rođendana benda, a imamo i dosta dogovorenih svirki tako da bi ova godina mogla proći na cestama i koncertima.

Next

R I Z I N G E R I U M: Krešo i Kisele Kiše: „Još ti nije jasno da ti nije kasno“ (free download)

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Recimo, vaši kolege po žanru i svjetonazoru, Brkovi, su počeli kao parodija, a sada pune dvorane. . Budući da se na ovoj maloj zagrebačkoj punk sceni skoro svi znaju, tako su se upoznali s likom Jankom koji je svirao gitaru za bend SpokOi. Ime možda zvuči ego-triperski, ali nastalo je sasvim slučajno. Mislite li da je završilo vrijeme kada se glazba mogla prodavati, ili pak smatrate kako vam je ova metoda dobar način promocije? Ubrzo su promijenili i ime jer nisu bili sigurni hoće li im Toi Toi srat zbog autorskih prava pa su, vodeći se svojim stavom u životu, bend nazvali Boli Te Kurac.

Next

Novi album benda Krešo i Kisele Kiše

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Svi koncerti su nam dragi, a najdražih ima isto puno, tako da je nezahvalno o tome pričati. Club Gervais ove će subote, 27. Ja nemam više razloga da živim Miše Kovača na prvom te Na na na Josipe Lisac na dugom. Držim da je ljudima već dosta muzike sa kojom ih bombardiraju mediji i zbog toga postaju otvoreniji prema punk bendovima. Postoji li interes i publika za bendove koji su tamo nastupali? Čini se kako su mediji, kritičari i publika sve otvoreniji prema ovom tipu muzike? Iduća značajna godina bila je 2013. U suradnji s Ri Teatrom snimljen je spot za najavni singl ''Veseli stroj''. Takvih bendova ima stvarno puno, a mi se trudimo što manje kukat i maknut se od tog nekog punk sivila.

Next

Croatian PUNK/HC scene

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Žgela se također prvi put susreće s mikrofonom, ali svejedno kreću na putovanje koje će im zauvijek promijeniti nalaze jetre. U planu je ove godine u 9-om mjesecu upad u studio i snimak novog albuma trećeg po redu. Vi ste nedavno odnijeli pobjedu na festivalu. Svi oni koji tu večer neće otići na koncert Justina Biebera karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, a na dan koncerta koštat će 35 kuna. Prije headlinera koncertnu večer otvorit će novi bend na sceni — B.

Next

bootsbracesangryfaces: Krešo i Kisele Kiše

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Krešo i Kisele Kiše i Biciklić ovu srijedu promoviraju svoje nove albume U potrazi za bijelim zecom i Наздробљен na. I tako su Jimmy koji je tek prije mjesec dana primio bas u ruke i Pale koji nije 20 godina dodirnuo palice krenuli na probu. Nakon koncerta Atheist Rapa, u goste nam dolazi jedan od najpopularnijih zagrebačkih programa u posljednjoj sezoni - Stiskavac. Većinu pjesama napisao je Krešimir Burić, dok se za aranžman pobrinuo cijeli bend. Iako nisu imali nikakva očekivanja, bilo je poprilično iznenađujuće da na prvoj probi nastane i prvi riff, a na drugoj već i prva pjesma. Here's the 2009 album from new Croatian Punk-Rock band Krešo i Kisele Kiše Krešo and the Acid Rains from Rijeka, in manner of early Hladno Pivo maybe and Kawasaki 3P. Tijekom svog postojanja bend je odsvirao je stotinjak koncerata i festivala.

Next

Croatian PUNK/HC scene

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Evidentno je da nemate problema s inspiracijom i produktivnošću. Nismo Zeleni, volimo janjetinu i sve što vole mladi i ne podržavamo nikoga, trudimo se bit što sebičniji i gledat samo na sebe. Sve pjesme imaju dovoljan omjer žestine punka i malo mekšeg ska izričaja. Najbolji koncerti se nekako redovno dešavaju u manjim sredinama gdje se ne nadaš ničemu. Album je snimao, miksao i masterirao Matej Zec poznati riječki producent i gitarist bendova Let 3 i Morso.

Next

Krešo i Kisele kiše, Muhe i Krematorium ove subote na Rock on partyju u Gervaisu

krešo i kisele kiše još ti nije jasno da ti nije kasno download

Višečlana brass sekcija donosi u bend zvukovnu sliku koja teži stvaranju odlične atmosfere i pozitivnih vibracija. Zajc, inače šampion od respekta i časti; Marino-bubanj, web dizajner, brije i na fiziku, zadnjih par godina pokušava složit atomsku bombu u svojoj sobi; Neno-gitara, svira u 12 bendova, živi isključivo od muzike; Krešo-vokal, kralj Bakra, radi ko špediter 32h dnevno i ne živi od plaće. Zadnji izdanak riječkog punka i najveće osvježenje na domaćoj punk sceni. Osebujan i jedinstven trio koji mješajući razne glazbene stilove svojom karizmom i jednostavnošću upotpunjuje rupu u alternativnoj glazbenoj sceni. Nakon par mukotrpnih mjeseci i puno znoja, i nažalost odlaskom vokala Žgele, pronalaze novog i kudikamo osebujnijeg vokala Marina te s 10-ak stvari nastavljaju širiti punk zvukove zagrebačkim garažama.

Next